ΥΓΕΙΑ ΕΛΑΙΟΝ

To YGEIELAION είναι μια Ελληνική σύνθετη λέξη που προέρχεται από τις λέξεις ΥΓΕΙΑ και ΕΛΑΙΟΝ που σημαίνει Ελαιόλαδο Υγείας.

Πρόκειται για ένα φυσικό έξτρα παρθένο άθερμο ελαιόλαδο που παράγεται με πολύ αγάπη και μεράκι από τους ιδιόκτητους διάσπαρτους μικρούς άγριους ελαιώνες μας με φυσικό τρόπο, χωρίς φυτοφάρμακα και χημικά λιπάσματα.

Το YGEIELAION είναι το πρώτο λάδι του ανθού της ελιάς, που με κόπο, δυσκολία και αγώνα συλλέγεται με τα χέρια στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για ένα μοναδικό, σπάνιο και πολύτιμο εξαιρετικό προϊόν, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το κάνει να είναι ο διατροφικός γιατρός της υγείας μας

Το πολύτιμο αυτό μοναδικό εξαιρετικό προϊόν, σε σχέση με τα υπόλοιπα ελαιόλαδα, έχει ένα πολύ ισχυρό προβάδισμα στην διατροφική αξία του, που εντοπίζεται στην ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες και αντι-οξειδωτικά που προστατεύουν τα κύτταρα του οργανισμού μας από το οξειδωτικό στρες που ευθύνεται για την εμφάνιση καρδιαγγειακών νόσων, καρκίνου, φλεγμωνών και πολλών άλλων νόσων.

Όλα τα παραπάνω, μαζί με την κορυφαία γεύση του, καθιστούν το YGEIELAION, ένα μοναδικό σπάνιο πολύτιμο εξαιρετικό προϊόν, απαραίτητο για την διατροφή και κυρίως την υγεία.

Ελπίζουμε να έχετε καταλάβει ότι το προϊόν αυτό δεν είναι ένα ακόμα απλό ελαιόλαδο, αλλά το YGEIELAION, δηλαδή η προστασία και επέκταση της υγείας μας.

Δυστυχώς όμως αυτό το μοναδικό σπάνιο  πολύτιμο εξαιρετικό προϊόν, προέρχεται από περιορισμένα λιόφυτα και το YGEIELAION αποθηκεύεται και εμφιαλώνεται σε περιορισμένη και αριθμημένη ποσότητα.