Το YGEIELAION

Με την ολοκλήρωση της καινοτόμας αυτής διαδικασίας το YGEIELAION πλέον είναι έτοιμο προς χρήση για κατανάλωση σε τρείς διαφορετικές ποιοτικές Premium εκδόσεις με υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για το YGEIELAION Premium PA, το YGEIELAION Premium PB, και το YGEIELAIONSelected 2 in 1.

1. To YGEIELAION Premium PA είναι το Αρχέγονο Ελαιόλαδο της υγείας.

Προτείνετε για πρόληψη και προστασία του οργανισμού και ενδείκνυται μόνο για πόσιμη χρήση σε πολύ μικρή ποσότητα.

Εμφιαλώνετε 100ml σε επιλεγμένη γυάλινη βαμμένη εξωτερικά φιάλη που το προστατεύει από το φως και το οξυγόνο, στην οποία μπορεί να παραμείνει αναλλοίωτο για μακρύ χρονικό διάστημα, μέχρι να το απολαύσετε.

2. Το YGEIELAION Premium PB είναι το Αρχέγονο Ελαιόλαδο της υγιεινής διατροφής.

Προτείνετε και ενδείκνυται να προσθέτετε ωμό σε σαλάτες και σε κάθε πιάτο φαγητού μετά το μαγείρεμα του σε ποσότητα από 1-3 κουταλιές της σούπας ανάλογα το πιάτο και το φαγητό.

Εμφιαλώνετε 500ml σε επιλεγμένη γυάλινη βαμμένη εξωτερικά φιάλη που το προστατεύει από το φως και το οξυγόνο, στην οποία μπορεί να παραμείνει αναλλοίωτο για μακρύ χρονικό διάστημα, μέχρι να το απολαύσετε.

3.  Το YGEIELAION Selected 2 in είναι ένα Επιλεγμένο Διπλής χρήσης, ποιοτικό φυσικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Ανώτατης ποιότητας, της κουζίνας και της μαγειρικής.

Το YGEIELAION Selected 2in δημιουργήθηκε με διαφορετικές συνθήκες ελαιοποίησης και χαρακτηριστικά αποκλειστικά για χρήση κουζίνας και μαγειρευτών φαγητών. Αυτό γίνεται από επιλεγμένα επίσης ελαιόδεντρα που μένουν έως τέλος Ιανουαρίου για να ωριμάσει στο μέγιστο ο καρπός της ελιάς. Αυτό το ώριμο και περισσότερο σε παραγωγή εξαιρετικό ελαιόλαδο Ανώτατης ποιότητας με τα διαφορετικά ποιοτικά διατροφικά χαρακτηριστικά του είναι το πλέον κατάλληλο για την κουζίνα και τα μαγειρευτά φαγητά μας.

Προτείνετε και ενδείκνυται για όλες τις κατηγορίες κουζίνας και μαγειρικής που χρειάζονται ελαιόλαδο για μαγείρεμα. Επίσης ιδανικό και για χρήση ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και καρυκευμάτων. Εμφιαλώνετε 500ml, 1000ml,  3000ml και 5000ml σε επιλεγμένες γυάλινες και ανοξείδωτες φιάλες.