ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ένας πολύ μεγάλος φιλόσοφος έλεγε: Όσο πιο πολύ μπροστά θέλεις να πας, τόσο πιο πολύ πίσω πρέπει να κοιτάξεις.

Αρχικά ξεκινήσαμε με έναν προβληματισμό που λίγο πολύ έχει συμβεί σε όλους μας και αυτό δεν είναι άλλο από το συγκρίνουμε παλαιότερες γενιές με τις δικές μας.

Κάνοντας αυτή την σύγκριση κυρίως στο τομέα της διατροφής και της μακροζωίας ερχόμαστε στο συμπέρασμα ότι οι παλαιότεροι συνάνθρωποι μας ζούσαν περισσότερο και πολύ πιο ευτυχισμένοι.

Αυτός ο προβληματισμός που στην συνέχεια έγινε μια ενδιαφέρουσα έρευνα, μας οδήγησε στο μεγάλο και σοφότερο γιατρό της εποχής, αλλά και πατέρα της Ιατρικής, τον ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.

Κρατήσαμε 2 από τα πάρα πολλά, σοφά και επίκαιρα Ρητά του.

Είμαστε ότι τρώμε…!!! Η τροφή σου είναι το φάρμακο σου…!!!

Από αυτόν το προβληματισμό και την πολύχρονη έρευνα μας ξεκινάει και η φιλοσοφία μας.

Καταλήξαμε στο ασφαλές συμπέρασμα ότι τελικά ΝΑΙ.. Είμαστε ότι τρώμε!!!

Το πρώτο στοιχείο που αναλύσαμε ήταν να δούμε ποια ήταν η βάση της καθημερινής μας διατροφικής ανάγκης και συνήθειας.

Όπως σίγουρα και εσείς το γνωρίζετε, το ζείτε και το βιώνετε, η καθημερινή μας ανάγκη αλλά και βάση της διατροφής μας είναι το ελαιόλαδο. Το ερώτημα όμως είναι, πιο ελαιόλαδο? με τι χαρακτηριστικά? σε ποια ποσότητα? σε ποια συχνότητα? Μαγειρεμένο ή ωμό?

Η απάντηση είναι πολύπλευρη, πολυσύνθετη αλλά ταυτόχρονα απλή και ουσιαστική.

Θα σας την απαντήσουμε με το ποιος είναι ο σκοπός μας και ποιος ο στόχος μας – όραμα μας.

Σκοπός μας είναι να βρούμε τον τρόπο αυτό, που θα καταφέρουμε να σας πείσουμε με επιχειρήματα, ότι τα ελαιόδεντρα από την εποχή της Αθηνάς, του Ιπποκράτη, του Μίνωα και Χιλιάδων χρόνων ακόμα πίσω παραμένουν τα ίδια.

Δυστυχώς αυτό που έχει αλλάξει είναι ο άνθρωπος και η αρνητική συμβολή του στην καταστροφή του περιβάλλοντος και τα πάντα θυσία, στο βωμό του χρήματος.

Το ευλογημένο αυτό δέντρο από τα χέρια του Θεού, έχει πάντα την ίδια διάθεση, να σου προσφέρει το θεϊκό και υγιεινό καρπό του, όταν αυτό το θελήσει και εσύ να το σεβαστείς και να το εκτίμησης, απολαμβάνοντας το σπάνιο χυμό του, το μοναδικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, που θα σου προσφέρει την καθημερινή σου διατροφική προστασία, υγεία, αλλά και μακροζωία.

Αυτό αποτυπώνετε και στο λογότυπο μας. Το Υγειέλαιον σταγόνα σταγόνα διεισδύει και γίνεται ένα με τον οργανισμό μας που με τα ισχυρά αντι-οξειδωτικά του μας   θωρακίζει το ανοσοποιητικό μας και μας προστατεύει.

Στόχος μας αλλά και όραμα μας, είναι μέσα από την γνώση, την πράξη και το παράδειγμα της δικιάς μας καινοτόμας προσπάθειας να γίνει η αφετηρία μιας συνολικής και συλλογικής ιδιωτικής πρωτοβουλίας που να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις αναπαραγωγής της φιλοσοφίας μας και να αναδείξουμε όλοι μαζί τις πραγματικές, μοναδικές και σπάνιες ποιοτικές διαφορές του συμβατικού ελαιόλαδου, με το YGEIELAION, το Αρχέγονο ελαιόλαδο της υγείας και της καθημερινής προστασίας του οργανισμού μας μέσα από την διατροφή μας.